Toolbar
  • Layout
    Linear Layout
    Grid Layout

 Обичам Италия! За мен тя е вселена - природа, история, изкуство, храна, мода... Всичко съжителства в удивителна хармония от багри, аромати и вкусове, в която обичам да се потапям през всички сезони. И всеки път да се влюбвам все повече и повече...

Когато през септември пристигнахме в селцето Беверино, Гертруд (GPS-ът) ни каза: „Пристигнахте. Местонахождението ви се намира в ляво“. В ляво?!... Та там имаше само една висока стена, а от дясно пропаст. Продължихме няколко метра до края на пътя и спряхме сред ливада пред къща с римско мостче.

Тя ни посрещна. Мария беше първият и последен човек, който видяхме в Беверино. Каза ни „Добре дошли!”. Докато галихме мързеливата й бременната котка, ни упъти къде е хотелът. Пътят минаваше през мост буквално влизащ в къщата й, а оттам до залепената за нея църква.

Когато през нощта се върнахме до колата за бира, Тя стоеше на балкона си. Попита откъде сме, предложи ни следващия ден да разгледаме църквата „Светия Кръст”, покани ни и на неделната меса, но ние трябваше да си тръгнем.

На сутринта, пренасяйки багажа до колата, отново срещнахме Мария. В градината й. И тя отново ни попита дали искаме да разгледаме църквата. Съгласихме се и докато мятахме чантите в багажника, тя вече ни чакаше с ключ в ръка.

Page 1 of 179

Zeki Malunski

amateur photographer

About me

Sample Image Professional interests - Programming PHP, C, C ++, C # and Java; WEB technologies; WEB Design; Databases; E-Learning; Software for mobile phones - Android.
Personal interests - Photography; Numismatics; Philately.

Links

Websites that I follow:

Newsletter Signup

Stay informed on my latest photos and new posts.

Not Enough. Do you want more? Follow me now..