Toolbar

Пътеписи


Публикуван в
National Geographic България

Беше средата на януари и началото на първото ми лято за 2016 година. Моето аржентинско лято. Лятото, в което се запознах с Аржентина. Казахме си: „Здравей“ –  в Буенос Айрес, а аз продължих: „Искам да те опозная. Ще започна от Салта!“...
Не съм поет, затова продължавам пътеписа в исторически бележки, но обещавам за най-впечатлилите ме места да не прикривам поета в себе си. :)


Публикуван в
National Geographic България

Беше средата на ноември, термометърът вече показваше минусови температури, а аз си бях осигурил бягство от студа с едномесечна обиколка из Южна Азия. Крайната ми цел бе Виетнам, но в програмата включих Тайланд, Камбоджа и Лаос. Вече бях посещавал Тайланд и го използвах само за адаптация към топлия и влажен климат. След два дена в най-горещия град в света – Банкок, по обяд се качих на самолет за Камбоджа и след по-малко от час кацнах в Сием Реап.


Публикуван в
National Geographic България

Нощта падаше, но температурата не. Отправих се към летището в Сием Реап и се качих на самолета за Луанг Прабанг. Докато вечерях на борда се запитах какво ли ме очаква в Лаос. Представях си нещо подобно на съседните Камбоджа и Тайланд.

Page 1 sur 3

Zeki Malunski

photographe amateur

QUI SUIS-JE ?

Sample Image Intérêts professionnels : programmation PHP, C, C++, C# et Java ; Technologies WEB ; Conception de sites WEB ; Systemes de stockage des données ; E-Learning ; Logiciel pour téléphones mobiles-Android.
Intérêts personnels : photographie, numismatique, philatélie.

LIENS INTERNET

Enregistrez-vous à ma lettre d'information

Restez informé(e) sur mes dernières photos et mes nouveaux articles.

Ce n'est pas assez ? Vous en voulez plus ? Suivez-moi par ici...