Toolbar

2013

Have 5 items


Публикуван в
Информационна aгенция "Дартс Нюз"

Инж. Зеки Малунски е на 26 години и работи в сферата на IT сигурността. Хоноруван преподавател в чуждоезиковия департамент на Техническия университет в София по „Компютърни системи и технологии”, занимава се и с „Компютърна сигурност”. 

Запален фотограф-любител и почти професионален пътешественик. Обиколил е 40 световни столици и над 150 града в света. Свидетел е и на разрушителното земетресение в Япония през 2011 година. Твърди, че никога няма да забрави ужаса, който е изпитал, но въпреки това не се отказва да пътешества по света и да обикаля екзотични места. Мечтата му е да успее да посети всичките столици на света, които са около 200 общо.

Най-скорошното му приключение е посещението му в Китай и Южна Корея. Посещава Пекин и Сеул, прави туристически тур до строго охраняваната граница, разделяща Южна и Северна Корея. За атмосферата в Сеул, съществува ли страх от война със Северна Корея, как се охранява границата между двете, и какво е  Панмунджом тур  Дартс Нюз разговаря със Зеки Малунски.

Zeki Malunski

amateur photographer

About me

Sample Image Professional interests - Programming PHP, C, C ++, C # and Java; WEB technologies; WEB Design; Databases; E-Learning; Software for mobile phones - Android.
Personal interests - Photography; Numismatics; Philately.

Links

Websites that I follow:

Newsletter Signup

Stay informed on my latest photos and new posts.

Not Enough. Do you want more? Follow me now..