Toolbar

2013

Have 9 items


Публикуван в
National Geographic България

В края на март - началото на април 2013 година осъществих страхотно пътуване до Китай и Южна Корея. Реших да ви разкажа и разведа из Южна Корея, защото тя - хората, културата и традициите, до които имах възможност да се докосна, ме впечатлиха повече. Филм на „Нешънъл джеографик" за живота в Северна Корея събуди любопитството ми освен да посетя столицата на Сеул, да се включа и в опасния тур към границата между двете Кореи.

Приятелите ми се шегуват, че където и да отида, става бедствие. Отидох в Япония, стана земетресение с цунами. За посещението ми в Южна Корея всички шеговито ме предупреждаваха, че като пристигна, може да пуснат бомба. И ето че с пристигането ми в Сеул „Ройтерс" съобщава за заплаха от нападение от Северна Корея. Нощта ми в типична корейска къща беше неспокойна. Това беше къща на 200 години с плъзгащи врати, където се спи на земята. На следващия ден, като се разходих навън и видях колко много полицаи има и как хората спокойно ходят по улицата, се успокоих.

Zeki Malunski

amateur photographer

About me

Sample Image Professional interests - Programming PHP, C, C ++, C # and Java; WEB technologies; WEB Design; Databases; E-Learning; Software for mobile phones - Android.
Personal interests - Photography; Numismatics; Philately.

Links

Websites that I follow:

Newsletter Signup

Stay informed on my latest photos and new posts.

Not Enough. Do you want more? Follow me now..