Toolbar

2013

Have 2 items


Публикуван в
National Geographic България

Чували ли сте за Сингапур - островен град държава в Южна Азия? Предполагам, че отговорът ви е „Да", за разлика от моя, когато ми зададоха същия въпрос.

За първи път чух за Сингапур малко преди да отида там - през март 2012 година, а сега вече мога много да говоря за този невероятен град държава. Преди да замина, погледнах къде се намира на картата, видях две-три снимки в интернет и толкоз. Също толкова малки бяха и очакванията ми. Впечатленията обаче ме заляха още с кацането на летище Чанги, където на гишето за паспортен контрол ме почерпиха с бонбон и ми пожелаха приятен престой. Докато се наслаждавах на вкусния плодов бонбон, констатирах, че това ми се случа за първи път от над 50-те летища, на които съм бил. За първи път направих и снимка в някакво летище, снимка на много орхидеи, които в последствие разбрах, че са национален символ. След това хванах метро за хотела си, започнах да се запознавам с тази държава, а впечатленията ме дебнеха от всякъде. Удиви ме и метрото, състоящо се от 4 дълги, автоматично управляеми линии, а също и хората в него, хора от много националности - китайци, индонезийци, малайзийци, индийци...

Zeki Malunski

amateur photographer

About me

Sample Image Professional interests - Programming PHP, C, C ++, C # and Java; WEB technologies; WEB Design; Databases; E-Learning; Software for mobile phones - Android.
Personal interests - Photography; Numismatics; Philately.

Links

Websites that I follow:

Newsletter Signup

Stay informed on my latest photos and new posts.

Not Enough. Do you want more? Follow me now..