Toolbar

Пътеписи


Публикуван в
National Geographic България
Когато унгарските ми приятели попитаха какво искам да посетя, си мислех, че съм видял всички забележителни места в страната им или поне най-известните, затова им предложих да отскочим до Пратера във Виена. Тъй като е само на два часа и половина път от Будапеща приеха предложението ми, макар да беше късен следобед. Качихме се в колата и след минути се движехме по магистралата за Виена, но пътешественикът и фотографът в мен никак не харесва скучните магистрали. Заех се да разучавам картата с идеята да намеря второкласен път, за да разгледам ландшафта и селата наоколо с надеждата да изскочи нещо красиво за снимане.


Публикуван в
National Geographic България

Беше средата на януари и началото на първото ми лято за 2016 година. Моето аржентинско лято. Лятото, в което се запознах с Аржентина. Казахме си: „Здравей“ –  в Буенос Айрес, а аз продължих: „Искам да те опозная. Ще започна от Салта!“...
Не съм поет, затова продължавам пътеписа в исторически бележки, но обещавам за най-впечатлилите ме места да не прикривам поета в себе си. :)


Публикуван в
National Geographic България

Беше средата на ноември, термометърът вече показваше минусови температури, а аз си бях осигурил бягство от студа с едномесечна обиколка из Южна Азия. Крайната ми цел бе Виетнам, но в програмата включих Тайланд, Камбоджа и Лаос. Вече бях посещавал Тайланд и го използвах само за адаптация към топлия и влажен климат. След два дена в най-горещия град в света – Банкок, по обяд се качих на самолет за Камбоджа и след по-малко от час кацнах в Сием Реап.

Page 1 of 4

Zeki Malunski

amateur photographer

About me

Sample Image Professional interests - Programming PHP, C, C ++, C # and Java; WEB technologies; WEB Design; Databases; E-Learning; Software for mobile phones - Android.
Personal interests - Photography; Numismatics; Philately.

Links

Websites that I follow:

Newsletter Signup

Stay informed on my latest photos and new posts.

Not Enough. Do you want more? Follow me now..